Butiken

Vad är egentligen ögonfransserum?

När det kommer till smink och kosmetik så är mascara en av de allra mest populära och bästsäljande produkterna! Att få längre ögonfransar är nog mångas dröm, då fylliga och långa ögonfransar verkligen kan göra underverk för att skapa en vaken och pigg blick. Det finns en uppsjö av olika mascaror på marknaden, som antingen ska ge tjocka ögonfransar eller längre ögonfransar. Beroende på vilken typ av fransar du har från början, så kan du helt enkelt välja den mascara som passar dina behov bäst. 

Idag finns en hel del riktigt effektiva mascaror på marknaden, till mycket varierande priser. Men vad gör man då om man inte vill behöva använda mascara, eller om man vill få fylligare ögonfransar utan smink?

Långa fransar utan mascara?

Vi kan börja med att ställa oss frågan. Går det? Och svaret är självklart - JA! Många personer vet inte att det finns ett sätt att få längre fransar på helt naturlig väg, utan att behöva använda mascara. Det är här iLash ögonfransserum kommer in i bilden. Det är ingen magisk produkt och det går inte heller att trolla fram fransarna på ett par dagar. Men om du använder det varje dag under ett par veckors tid kommer du snabbt se resultat. Dina ögonfransar kommer både växa sig längre och tjockare, vilket också kommer göra att de ser mörkare ut. Vipps så har du glömt bort att använda mascara, eller så gör du det ändå för att få enorma fransar ovanför dina ögon som inte går att missa. 

Användningsperioden för ögonfransserum är 2-8 veckor eftersom fransarnas växtcykel tar olika långt tid för olika personer. Redan efter 1-2 veckor kommer du att börja se resultat, men ögonfransarna kommer att fortsätta växa i hela 8 veckor som är den maximala växtcykeln för fransarna. Längden kommer bli olika ifrån person till person men alla ser garanterat resultat med White One's unika formula på sina iLash ögonfransserum. De passar även användare med känsliga ögon och ger inga bieffekter.

Finns det serum även för ögonbryn? 

Precis på samma sätt som för ögonfransar så finns det ett liknande serum för ögonbryn. White One har iBrow Ögonbrynsserum som fungerar exakt likadant för att förlänga dina ögonbryns växtcykel och därmed växer sig tjockare och mer markerade. 

Vad innehåller iLash ögonfransserum?

Våra ögonfransserum innehåller helt ofarliga ingredienser och är självklart testade utav Läkemedelsverket för att få säljas i EU. De innehåller de viktiga naturliga vitaminerna för att göda dina hårsäckar ifrån roten. Innehållet är enzymet EPM, vatten, hårsäcks tillväxtfaktor, samt vitamin c & e. Serumen innehåller inga skadliga prostagladiner som många andra serum gör, man ska därför göra sig påläst om vilka serum som är säkra. 

White One säljer inga produkter som är testade på djur och det är såklart inte heller iLash eller iBrow.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.