Butiken

Blir man verkligen brun med betakaroten?

Många har nog hört talas om att man kan bli brun av att äta morötter. Men hur mycket morötter orkar man egentligen äta? Saken är den att det finns andra sätt att bli brun än att äta sig mätt på morötter eller ligga och trycka i solarium. Betakaroten är ett pigment som finns naturligt i visa grönsaker som t.ex morötter eller tomat. Betakaroten är egentligen förstadiet till vitamin A som är mycket nyttigt för din kropp. 

Hur mycket betakaroten ska man äta för att bli brun?

Det är mycket viktigt att man inte äter ett för svagt kosttillskott med betakaroten och inte heller överkonsumera betakaroten, vilket inte heller är bra för kroppen. Alla vill få den här gyllenbruna tonen på hyn, och det är precis det som vi har utvecklat White One's Betakaroten för. Vårt kosttillskott av betakaroten har en hög koncentration av naturligt betakaroten på 50 mg per dag (82 000 IE) och 25 mg per tablett. Tabletterna är helt vegetabiliska och ok för både vegetarianer och veganer att äta. Denna formula är ultimat för att man ska få en fin solbrun hyn med lite extra glow i vardagen. 

För ytterligare effekt så är det extra bra att äta betakaroten när du solar under sommaren eller på semester. Pigmentet reagerar då och ger dig ännu mer färg, samtidigt som det skyddar din hud på farliga strålar i solljuset. Ska man hänga mycket på stranden och utsätta kroppen för solens strålar är det egentligen ett måste att få i sig betakaroten. För maximal effekt bör betakaroten tas dagligen i minst 3-5 veckor innan solexponering.

Naturligt betakaroten för fin solbrun färg

  • Hög koncentration, 50 mg per dag (82 000 IE)
  • Bli brun efter första dagen
  • Betakaroten är ett förstadium till vitamin A som bidrar till att bibehålla en normal och frisk hud.
  • Betakaroten lagras in i huden och ger en fräsch lyster och fin brun färg
  • 100% vegetabiliska kapslar

White One erbjuder både Betakaroten som enskild produkt men även Skin Booster som innehåller en del betakaroten men även collagen. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.