Butiken

Hur fungerar en Tandblekningstandkräm eller Whitening Tandkräm?

Att borsta tänderna med tandkräm morgon och kväll motverkar plack och karies. Använder du  White One's whitening tandkräm motverkar du också missfärgningar och gulnade tänder. En bra munhälsa bidrar till friska och starka tänder, fräsch andedräkt och ett ökat självförtroende. 

Skyddar tandkrämen mot karies samtidigt som den bleker?

Regelbunden användning av White One's produkter gör att du inte behöver vara orolig för karies, fläckar eller missfärgningar på dina tänder. Tandblekningstandkrämen är en tandkräm gjord för dagligt bruk som används när man vill bleka tänderna sakta men säkert och hålla tänderna vita. White One's Tandblekning innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser som effektivt löser upp ytliga missfärgningar, utan skadlig slipverkan. Den innehåller även tandblekningsgel vilket också gör att den bleker tänderna till skillnad från andra tandkrämer på marknadens som kallas whitening. Dessa tandkrämer har ofta en hög slipförmåga, vilket skadar dina tänder. Därför ska man hellre prioritera en tandkräm med låg slipförmåga som istället bleker dina tänder.

Sammanfattningsvis: På White One är vi stolta över vår tandkräm och vi hoppas att du ska tycka lika bra om dem som vi gör. För bästa resultat och en ännu fräschare känsla så rekommenderar vi daglig användning tillsammans med en munskölj. Dina tänder ska du använda i många år - och därför ska man ta hand om dem och håll dem friska och vita! 

KAMPANJ Köp White One's Tandblekningstandkräm och få 20% rabatt med koden WHITE20. laughing GÅ DIREKT TILL PRODUKTEN

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.